Tuesday, October 11, 2016

Jana Pendapatan dengan Mudah

Jana pendapatan dengan mudah tanpa modal. Cmne tu?jawab survey mudah setiap hari..saya dah cuba dekat 5 bulan..hasilnya lihat kt gambar dibawah ye. Dlm RM200 lebih jugak dah dapat sebenarnya. Ada dalam RM70 lagi belum masuk paypal. Memang sedikit dan tak banyak pun. (Dah lepas nak bayar duit topup & cover duit minyak kereta). Tapi seronok sangat sebab dapat percuma je. Sambil2 online, tengok tv, baring2 pun boleh buat duit. Yang penting percuma 100%. Diulang sekali lagi..PERCUMA! memang tak ada yuran pendaftaran. JOM DAFTAR SINI
Jana pendapatan mudah dengan survey online

Saturday, September 24, 2016

Cara mudah jana pendapatan tanpa modal

Berikut adalah beberapa cara mudah untuk menjana pendapatan tanpa modal yang admin dah berjaya dapatkan hasilnya. Korang pasti tak akan menyesal.

1.online survey-cara ni paling senang.jawab survey,kumpul point.dah cukup mata boleh ditebus dlm bentuk wang. Dibayar dalam USD pulak tu. Antara online survey yang admin suka seperti dibawah. Suka sangat sebab dah dibayar. Jom daftar semua online survey kat bawah ni. Klik,daftar,jawab survey,tebus mata.mudah sangat2
IPANEL (dah tebus RM110)
TOLUNA (dah tebus RM40)-kalau tak dapat klik bagi nama dan email kat comment ye
MOBROG (berjaya tebus RM20)-kalau tak dapat klik bagi nama dan email kat komen ye

2.program cashback-online shopping dan dapatkan balik duit korang dari 1-50%. Bukan setakat barang,tiket flight, hotel semua boleh. Cukup tempoh boleh terus redeem ke akaun bank. Nak shopping pun mesti bijak. Tak la burn terus duit korang. JOM DAFTAR SEKARANG (percuma tak payah bayar) LAZADA, ZALORA, AGODA, AIRASIAGO dan banyak lagi.

antara laman web online shopping shopback
http://www.shopback.my/?raf=oOMjsc
 Admin dah dapat cashback sebanyak ni lepas shopping dan tempah hotel
http://www.shopback.my/?raf=oOMjsc


3.buat blog dan pasang iklan. Google ads, nuffnang dan sebagainya.Kesabaran, kerajinan dan istiqomah penting untuk jana pendapatan dengan cara ni.

4.program affiliate. Bersepah ada sekarang (takut risiko cari je yang percuma). Kesabaran, kerajinan dan istiqomah penting untuk jana pendapatan dengan cara ni.

Ni adalah antara program yang admin dah cuba. Cara No 1 dan 2 admin paling suka sebab mudah sangat2. Good luck!